· osobni · 2 minut čtení

Blokování reklam na OS Android? Řešení je jednoduché….

V dnešním články si ukážeme, jak efektivně blokovat reklamy na OS Android. Všeho dosáhneme pomocí naprosto bezkonkurenčního prohlížeče jménem Free Adblocker Browser.

V dnešním články si ukážeme, jak efektivně blokovat reklamy na OS Android. Všeho dosáhneme pomocí naprosto bezkonkurenčního prohlížeče jménem Free Adblocker Browser.

Je paradoxem, že jako markeťák mám reklam plné zuby. Ale například platformy jako je Youtube, Idnes a mnoho dalších už nedělají poctivou a normální reklamu. iDnes vás donutí kouknout na tři reklamy, než vás pustí ke kýženému obsau… Reklama se prostě zvrhla a je potřeba se proti tomu bránit.

Řešení je jednoduché, musíte jen změnit zvyky.

Subnadpis mluví o změně zvyku, co tím myslím? Dnes jsme zvyklí na všechno používat svou přidruženou aplikaci. Například Facebook, Youtube aplikace, pak reklamou prožraný Android Chrome a tak bych mohl pokračovat. A přitom na všechno stačí jeden neprůstřelný prohlížeč.

Free Adblocker Browser – nejlepší prohlížeč vůbec

Nějaký čas mi zabralo, abych se zbavil všech aplikací typu Youtube a Facebook (jen messenger jsem si nechal) a hlavně našel za to adekvátní náhradu, aby sloužila účelu – nebýt pod absurdním spamem reklam. Adekvátní náhrada se jmenuje Free Adblocker Browser, po jehož instalaci, je potřeba nastavit ho jako defaultní prohlížeč.

Android ikona, kterou chcete v telefonu mít - Free Adblocker Browser Pokud jste zvyklí na Safari, Chrome nebo další prohlížeče – narovinu vám říkám, Free Adblocker je rychlejší a opravdu uživatele chrání před spamem reklam.

Dejte mu šanci, nastavte si ho jako defaultní aplikaci pro Facebook, Youtube, Twitter a další platformy, které používáte a pak se můžete vrátit sem, k tomuto článku, a v komentářích mi sdělit váš názor.

Výhody Free Adblocker Browseru

  • Žádné video reklamy na Youtube
  • Žádné reklamy na Seznam.cz, iDnes a dalších portálech.
  • Po zamknutí telefonu se prohlížeč neuspí a hraje na pozadí dál – třeba vaší oblíbenou hudbu z Youtube
  • Šetří vaše data, protože blokuje načítání reklam.
  • A bilion dalších věci
Blokování reklam na Androidu je jednoduché
Rubriky/Tagy:
    Sdílet Blokování reklam na OS Android? Řešení je jednoduché….
    Zpět na články